Momenteel hebben wij met diverse Werkgeversservicepunten van gemeenten werkgelegenheidsarrangementen lopen. Onze werkarrangementen zijn eenvoudig van opzet en leveren maximale rendement op.  Elke gemeente heeft haar eigen wensen en aandacht voor specifieke doelgroepen. Op basis hiervan stelen wij samen met de opdrachtgever een werkbaar en transparant arrangement op. De opdrachtgever weet van te voren wat er geleverd wordt tegen welke prijs.

MIO Partner biedt complete trajecten, waarbij aandacht is voor de kandidaat  en de werkgever. Bij ons kan de opdrachtgever kiezen voor directe plaatsing van kandidaten of inzetten op het  trainen en praktijkgericht voorbereiden van de kandidaten. Hiervoor werken wij met ervaren en bekwame trainers.

Onze specialisme ligt vooral in het MKB landschap. Wij kennen onze werkgevers en ontzorgen ze bij het aanstellen van een kandidaat. Binnen deze specialisme weten wij bijzondere vacatures en werkervaringsplaatsen te verwerven bij niet-westerse ondernemers. Hier ligt onze kracht en aandacht. Deze ‘verborgen’ vacatures bieden kandidaten een mooie vervolgstap in hun carrière. Het is voor zowel de werkgever als de kandidaat een verrijking en een bijzondere ervaring.

Onze aandacht gaat ook uit naar bijzondere doelgroepen werklozen. In het bijzonder hebben wij ervaring met (niet westerse) jongeren, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en laaggeschoolde kandidaten. Voor hun ontwikkelen we samen met de opdrachtgever een passend traject waarin de wensen en verwachtingen van alle partijen vorm krijgt.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar onze bijzonder aanpak, neem gerust contact met ons.