MIO Partner staat voor Maatwerk In Ondernemerschap. Niet elke ondernemer of onderneming is hetzelfde. Net zo min is elke stad, dorp of wijk hetzelfde. Maatwerk en passende oplossingen zijn hierin sleutelwoorden om datgene te realiseren wat beoogd was. MIO Partner is gespecialiseerd in etnisch ondernemerschap, bijzondere doelgroepen en wijkeconomie. Deze drie pijlers kenmerken de aanpak van MIO Partner. Onze opdrachtgevers schakelen ons in om advies te geven op bepaalde vraagstukken rondom het thema ondernemerschap, maar laten vervolgens ook de hele projectleiding aan ons over.

Zowel overheid, gemeente, woningbouwcorporaties als winkeliers- en ondernemersverenigingen zijn gebaat bij een gezonde ondernemersklimaat, goede verdeling van branchering en competente ondernemers.

MIO Partner kenmerkt zich als een service organisatie die altijd de klant en zijn hulpvraag als uitgangspunt neemt voor het zoeken en vinden van oplossingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen, beheren en uitvoeren van projecten of het houden van onderzoek tot en met de implementatie van de resultaten.

MIO Partner biedt u verschillende mogelijkheden om te komen tot het gewenste resultaat, van advies tot samenwerking en van uitvoering tot volledige uitbesteding.

Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende zaken rondom het ondernemerschap. Gemeenten die worstelen met hun economisch beleid of ondernemersverenigingen die subsidie nodig hebben om hun ambities tot uiting te brengen zijn bij ons aan het goede adres. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld onderwijs instellingen, afdelingen Werk & Inkomen of woningcorporaties die bepaald beleid willen voor zichzelf of hun deelnemers, huurders of cliƫnten op het gebied van ondernemerschap.